Menu Catering
Menu Catering
Menu catering
PRZYSTAWKI :
- BABECZKI NADZIEWANE KREMEM TUŃCZYKOWYM
- ŁOSOŚ MARYNOWANY Z KAPARAMI I SOSEM CHRZANOWYM
- CARPACCIO Z BURAKA Z RUKOLA I KOZIM SEREM
OBIAD :
I DANIE
- ROSÓŁ Z MAKARONEM
- KREM Z CUKINIA Z GRZANKAMI
- KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
- BULION GRZYBOWY Z GRZANKAMI
- KREM POMIDOROWY
II DANIE:
- DE VOLAILLE
- ROLADKA Z INDYKA Z WARZYWAMI
- PIECZONE UDKO Z KURCZAKA MARYNOWANE W MIODZIE I SEZAMIE
- ROLADKA Z SEREM RICOTTA I POMIDORAMI SUSZONYMI
- PIECZEŃ WIEPRZOWA W ZIOŁACH
- DORSZ Z PIECA W SOSIE CYTRYNOWO-KOPERKOWYM
- FILET Z KURCZAKA SMAŻONY SAUTE, PODAWANY W SOSIE ŚMIETANOWO- BAZYLIOWYM
- PIECZONY SCHAB Z NADZIENIEM
- SZNYCEL WIEPRZOWY
- SCHAB PO PROWANSALSKU
- PENNE W SOSIE SZPINAKOWYM
DODATKI:
- KULE ZIEMNIACZANE
- RYZ Z WARZYWAMI
- KASZA GRYCZANA LUB JĘCZMIENNĄ
- KLUSKI ŚLĄSKIE
SOS - GRATIS
SURÓWKI:
- SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
- SURÓWKA CZERWONEJ KAPUSTY
- SURÓWKA Z BURACZKÓW
- SURÓWKA Z MARCHWI I SELERA
- SURÓWKA Z PORÓW
- MIX SAŁAT Z DRESSINGAMI
- SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ
- SURÓWKA Z OGÓRKIEM ZE ŚMIETANĄ
- SURÓWKA Z SAŁATY LODOWEJ I WARZYWAMI
DESER:
- PUDDING CHIA
- SERNIK
- PUCHAR LODOWY Z OWOCAMI I BITA ŚMIETANĄ
- BANANY W NALEŚNIKU Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ
- SZARLOTKA Z GAŁKA LODU Z GAŁKA LODU
PRZEKĄSKI:
- SAŁATKA WARZYWNA
- SAŁATKA Z RUKOLA I POMIDORAMI SUSZONYMI
- SAŁATKA Z PALUSZKÓW KRABOWYCH
- SAŁATKA Z POMIDORÓW Z SOSEM CZOSNKOWYM
- SAŁATKA Z ANANASEM I POLĘDWICZKAMI DROBIOWYM
- SAŁATKA Z GYROSA
- PÓŁMISEK WĘDLIN I SERÓW
- PASZTET KRÓLEWSKI Z ŻURAWINĄ
- GALANTYNA DROBIOWA
- POMIDORY NADZIEWANE TWAROŻKIEM
- JAJKA FASZEROWANE
- SZPARAGI W SZYNCE I RURKI Z CHRZANEM
- ŚLEDŹ TRADYCYJNY: PO KASZUBSKU LUB WIEJSKU
- ŚLEDŹ STAROPOLSKI Z RODZYNKAMI
- RYBA PO GRECKU
- PIECZARKA NADZIEWANA SZPINAKIEM I FETĄ LUB SZYNKĄ I SEREM ŻÓŁTYM
- BABECZKI Z KREMEM TUŃCZYKOWYM LUB Z SALSĄ
- RÓŻKI Z SZYNKI KONSERWOWEJ Z SERKIEM
- PSTRĄG W GALARECIE
- ŁÓDECZKI Z SELERA Z MASĄ CZOSNKOWĄ I Z SUSZONYMI POMIDORAMI
- KORECZKI Z SERA WĘDZONEGO Z MARYNOWANYMI DODATKAMI
- ROZBEF Z MUSEM CHRZANOWO-JAJECZNYM
- TORTILLE WARZYWNE
- PIECZYWO
CIEPŁE POSIŁKI:
- FLAKI
- BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI LUB Z KROKIETAMI
- PIEROGI Z RUSKIE, Z KAPUSTA I GRZYBAMI , Z MIĘSEM
- BIGOS STAROPOLSKI
- SZASZŁYK Z INDYKA Z CEBULĄ I PAPRYKĄ
- GULASZ WĘGIERSKI
- STROGONOV
- ŻUR PO STAROPOLSKU
- GOLONKI PIECZONE PODAWANE Z DIPAMI
- GOŁĄBKI W SOSIE
- ZRAZY RADZIWIŁŁOWSKIE W SOSIE
- ZEBERKA PO STAROPOLSKU Z SOSEM MUSZTARDOWO-MIODOWYM