Menu Catering

Menu Catering

Menu catering

PRZYSTAWKI :

  1. BABECZKI NADZIEWANE KREMEM TUŃCZYKOWYM
  2. ŁOSOŚ MARYNOWANY Z KAPARAMI I SOSEM CHRZANOWYM
  3. CARPACCIO Z BURAKA Z RUKOLA I KOZIM SEREM

OBIAD  :

I DANIE

  1. ROSÓŁ Z MAKARONEM
  2. KREM Z CUKINIA Z GRZANKAMI
  3. KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
  4. BULION GRZYBOWY Z GRZANKAMI
  5. KREM POMIDOROWY

II DANIE: 

  1. DE VOLAILLE
  2. ROLADKA Z INDYKA Z WARZYWAMI
  3. PIECZONE UDKO Z KURCZAKA MARYNOWANE W MIODZIE I SEZAMIE
  4. ROLADKA Z SEREM RICOTTA I POMIDORAMI SUSZONYMI
  5. PIECZEŃ WIEPRZOWA W ZIOŁACH
  6. DORSZ Z PIECA W SOSIE CYTRYNOWO-KOPERKOWYM
  7. FILET Z KURCZAKA SMAŻONY SAUTE, PODAWANY W SOSIE ŚMIETANOWO- BAZYLIOWYM
  8. PIECZONY SCHAB Z NADZIENIEM
  9. SZNYCEL WIEPRZOWY
  10. SCHAB PO PROWANSALSKU
  11. PENNE  W SOSIE SZPINAKOWYM

DODATKI:

  1. KULE  ZIEMNIACZANE
  2. RYZ Z WARZYWAMI
  3. KASZA GRYCZANA LUB JĘCZMIENNĄ
  4. KLUSKI ŚLĄSKIE

SOS - GRATIS

SURÓWKI: 

  1. SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
  2. SURÓWKA CZERWONEJ KAPUSTY
  3. SURÓWKA Z BURACZKÓW
  4. SURÓWKA Z MARCHWI I SELERA
  5. SURÓWKA Z PORÓW
  6. MIX SAŁAT Z DRESSINGAMI
  7. SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ
  8. SURÓWKA Z OGÓRKIEM  ZE  ŚMIETANĄ
  9. SURÓWKA Z SAŁATY LODOWEJ I WARZYWAMI

DESER:  

  1. PUDDING CHIA
  2. SERNIK
  3. PUCHAR LODOWY Z OWOCAMI I BITA ŚMIETANĄ
  4.  BANANY W NALEŚNIKU  Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ
  5. SZARLOTKA Z GAŁKA LODU  Z GAŁKA LODU

PRZEKĄSKI:

  1. SAŁATKA WARZYWNA
  2. SAŁATKA  Z RUKOLA I POMIDORAMI SUSZONYMI
  3. SAŁATKA Z PALUSZKÓW KRABOWYCH
  4. SAŁATKA Z POMIDORÓW Z SOSEM CZOSNKOWYM
  5. SAŁATKA Z ANANASEM I POLĘDWICZKAMI DROBIOWYM
  6. SAŁATKA Z GYROSA
  7. PÓŁMISEK   WĘDLIN I SERÓW
  8.  PASZTET KRÓLEWSKI Z ŻURAWINĄ
  9. GALANTYNA  DROBIOWA
  10. POMIDORY NADZIEWANE TWAROŻKIEM
  11. JAJKA FASZEROWANE
  12. SZPARAGI W SZYNCE I RURKI Z CHRZANEM
  13. ŚLEDŹ TRADYCYJNY: PO KASZUBSKU LUB WIEJSKU
  14. ŚLEDŹ STAROPOLSKI Z RODZYNKAMI
  15. RYBA PO GRECKU
  16. PIECZARKA NADZIEWANA SZPINAKIEM I FETĄ LUB SZYNKĄ I SEREM ŻÓŁTYM
  17. BABECZKI Z KREMEM TUŃCZYKOWYM  LUB  Z SALSĄ
  18. RÓŻKI Z SZYNKI KONSERWOWEJ Z SERKIEM
  19. PSTRĄG W GALARECIE
  20. ŁÓDECZKI Z SELERA Z MASĄ CZOSNKOWĄ I Z SUSZONYMI POMIDORAMI
  21. KORECZKI Z SERA WĘDZONEGO Z MARYNOWANYMI DODATKAMI
  22. ROZBEF Z MUSEM CHRZANOWO-JAJECZNYM
  23. TORTILLE WARZYWNE
  24. PIECZYWO

CIEPŁE POSIŁKI:  

  1. FLAKI
  2. BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI LUB Z KROKIETAMI
  3. PIEROGI Z RUSKIE, Z KAPUSTA I GRZYBAMI , Z MIĘSEM
  4. BIGOS STAROPOLSKI
  5. SZASZŁYK Z INDYKA Z CEBULĄ I PAPRYKĄ
  6. GULASZ WĘGIERSKI
  7. STROGONOV
  8. ŻUR PO STAROPOLSKU
  9. GOLONKI PIECZONE PODAWANE Z DIPAMI
  10. GOŁĄBKI W SOSIE
  11. ZRAZY RADZIWIŁŁOWSKIE W SOSIE
  12. ZEBERKA PO STAROPOLSKU Z SOSEM MUSZTARDOWO-MIODOWYM