Menu Przyjęć Okolicznościowych
Menu Przyjęć Okolicznościowych
Menu przyjęć okolicznościowych
OBIAD:
ZUPA: 1 rodzaj do wyboru
- TRADYCYJNY ROSÓŁ Z MAKARONEM
- KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
MIĘSA: 4 rodzaje do wyboru (2 porcje mięsa/osobę)
- DE VOLAILLE
- GRILLOWANY FILET DROBIOWY
- ROLADKA DROBIOWA FASZEROWANA WARZYWAMI
- FILET DROBIOWY W SEZAMIE
- UDKO Z KURCZAKA – TRADYCYJNE
- KARCZEK PIECZONY W SOSIE
- SCHAB PO KASZTELAŃSKU
- ROLADKI WIEPRZOWE Z PIECZARKAMI
- SCHAB PANIEROWANY
DODATKI: 2 rodzaje do wyboru
- ZIEMNIAKI PUREE Z KOPREM LUB MŁODE
- ZAPIEKANE ĆWIARTKI
- KLUSKI ŚLĄSKIE
SOS (PIECZENIOWY, )
SURÓWKI:3 rodzaje do wyboru
- SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
- SURÓWKA CZERWONEJ KAPUSTY
- SURÓWKA Z BURACZKÓW
- SURÓWKA Z MARCHWI I SELERA
- MIX SAŁAT Z DRESSINGAMI
- SURÓWKA Z OGÓRKIEM ZE ŚMIETANĄ
DESER: 1 rodzaj do wyboru
- PUCHAR LODOWY
- PANACOTTA Z POLEWA CZEKOLADOWA I LISTKIEM MIETY
- GALARETKA NA ZIMNO Z OWOCAMI
PRZEKĄSKI: 5 rodzai do wyboru
- SAŁATKI
-
- SAŁATKA WARZYWNA
- SAŁATKA Z RUKOLĄ Z POMIDORAMI SUSZONYMI Z
- SAŁATKA Z PALUSZKÓW KRABOWYCH
- SAŁATKA Z POMIDORÓW Z SOSEM CZOSNKOWYM
- SAŁATKA Z SZYNKA Z SEREM ŻÓŁTYM I SELEREM NACIOWYM
- SAŁATKA Z ANANASEM I POLĘDWICZKAMI DROBIOWYM
- PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH I WĘDLIN
- PASZTET KRÓLEWSKI Z ŻURAWINĄ
- GALARETKA DROBIOWA LUB MIĘSNA
- POMIDORY NADZIEWANE TWAROŻKIEM
- JAJKA W SOSIE TATARSKIM
- JAJKA FASZEROWANE
- SZPARAGI W SZYNCE I RURKI Z CHRZANEM
- ŚLEDŹ TRADYCYJNY: PO KASZUBSKU LUB WIEJSKU
- SMAŻONY MINTAJ W WARZYWACH
- PIECZARKA NADZIEWANA SZPINAKIEM I FETĄ LUB SZYNKĄ I SEREM ŻÓŁTYM
- BABECZKI Z KREMEM TUŃCZYKOWYM
- RÓŻKI Z SZYNKI KONSERWOWEJ Z SERKIEM
- PSTRĄG W GALARECIE
- ROLADA Z ŁOSOSIA
- ŁÓDECZKI Z SELERA Z MASĄ CZOSNKOWĄ I Z SUSZONYMI POMIDORAMI
- PIKLE( PIECZARKI, PAPRYKA, OGÓRKI)
- KORECZKI Z SERA WĘDZONEGO Z MARYNOWANYMI DODATKAMI
- POMIDORY PRZEKŁADANE SEREM MOZARELLA Z SOSEM BAZYLIOWYM
- TERINA Z KURCZAKA NA TRZY SPOSOBY
- ROZBEF Z MUSEM CHRZANOWO-JAJECZNYM
PIECZYWO
CIEPŁE POSIŁKI: 1 rodzaj do wyboru
- BARSZCZ CZERWONY Z KROKIETAMI
- GULASZ WĘGIERSKI
- STROGONOV
- GOŁĄBKI W SOSIE
NAPOJE:
KAWA, HERBATA - BEZ OGRANICZEŃ