• Menu Catering

    • Menu catering

      PRZYSTAWKI :

      1. BABECZKI NADZIEWANE KREMEM TUŃCZYKOWYM
      2. ŁOSOŚ MARYNOWANY Z KAPARAMI I SOSEM CHRZANOWYM
      3. CARPACCIO Z BURAKA Z RUKOLA I KOZIM SEREM

      OBIAD  :

      I DANIE

      1. ROSÓŁ Z MAKARONEM
      2. KREM Z CUKINIA Z GRZANKAMI
      3. KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
      4. BULION GRZYBOWY Z GRZANKAMI
      5. KREM POMIDOROWY

      II DANIE: 

      1. DE VOLAILLE
      2. ROLADKA Z INDYKA Z WARZYWAMI
      3. PIECZONE UDKO Z KURCZAKA MARYNOWANE W MIODZIE I SEZAMIE
      4. ROLADKA Z SEREM RICOTTA I POMIDORAMI SUSZONYMI
      5. PIECZEŃ WIEPRZOWA W ZIOŁACH
      6. DORSZ Z PIECA W SOSIE CYTRYNOWO-KOPERKOWYM
      7. FILET Z KURCZAKA SMAŻONY SAUTE, PODAWANY W SOSIE ŚMIETANOWO- BAZYLIOWYM
      8. PIECZONY SCHAB Z NADZIENIEM
      9. SZNYCEL WIEPRZOWY
      10. SCHAB PO PROWANSALSKU
      11. PENNE  W SOSIE SZPINAKOWYM

      DODATKI:

      1. KULE  ZIEMNIACZANE
      2. RYZ Z WARZYWAMI
      3. KASZA GRYCZANA LUB JĘCZMIENNĄ
      4. KLUSKI ŚLĄSKIE

      SOS - GRATIS

      SURÓWKI: 

      1. SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
      2. SURÓWKA CZERWONEJ KAPUSTY
      3. SURÓWKA Z BURACZKÓW
      4. SURÓWKA Z MARCHWI I SELERA
      5. SURÓWKA Z PORÓW
      6. MIX SAŁAT Z DRESSINGAMI
      7. SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ
      8. SURÓWKA Z OGÓRKIEM  ZE  ŚMIETANĄ
      9. SURÓWKA Z SAŁATY LODOWEJ I WARZYWAMI

      DESER:  

      1. PUDDING CHIA
      2. SERNIK
      3. PUCHAR LODOWY Z OWOCAMI I BITA ŚMIETANĄ
      4.  BANANY W NALEŚNIKU  Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ
      5. SZARLOTKA Z GAŁKA LODU  Z GAŁKA LODU

      PRZEKĄSKI:

      1. SAŁATKA WARZYWNA
      2. SAŁATKA  Z RUKOLA I POMIDORAMI SUSZONYMI
      3. SAŁATKA Z PALUSZKÓW KRABOWYCH
      4. SAŁATKA Z POMIDORÓW Z SOSEM CZOSNKOWYM
      5. SAŁATKA Z ANANASEM I POLĘDWICZKAMI DROBIOWYM
      6. SAŁATKA Z GYROSA
      7. PÓŁMISEK   WĘDLIN I SERÓW
      8.  PASZTET KRÓLEWSKI Z ŻURAWINĄ
      9. GALANTYNA  DROBIOWA
      10. POMIDORY NADZIEWANE TWAROŻKIEM
      11. JAJKA FASZEROWANE
      12. SZPARAGI W SZYNCE I RURKI Z CHRZANEM
      13. ŚLEDŹ TRADYCYJNY: PO KASZUBSKU LUB WIEJSKU
      14. ŚLEDŹ STAROPOLSKI Z RODZYNKAMI
      15. RYBA PO GRECKU
      16. PIECZARKA NADZIEWANA SZPINAKIEM I FETĄ LUB SZYNKĄ I SEREM ŻÓŁTYM
      17. BABECZKI Z KREMEM TUŃCZYKOWYM  LUB  Z SALSĄ
      18. RÓŻKI Z SZYNKI KONSERWOWEJ Z SERKIEM
      19. PSTRĄG W GALARECIE
      20. ŁÓDECZKI Z SELERA Z MASĄ CZOSNKOWĄ I Z SUSZONYMI POMIDORAMI
      21. KORECZKI Z SERA WĘDZONEGO Z MARYNOWANYMI DODATKAMI
      22. ROZBEF Z MUSEM CHRZANOWO-JAJECZNYM
      23. TORTILLE WARZYWNE
      24. PIECZYWO

      CIEPŁE POSIŁKI:  

      1. FLAKI
      2. BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKAMI LUB Z KROKIETAMI
      3. PIEROGI Z RUSKIE, Z KAPUSTA I GRZYBAMI , Z MIĘSEM
      4. BIGOS STAROPOLSKI
      5. SZASZŁYK Z INDYKA Z CEBULĄ I PAPRYKĄ
      6. GULASZ WĘGIERSKI
      7. STROGONOV
      8. ŻUR PO STAROPOLSKU
      9. GOLONKI PIECZONE PODAWANE Z DIPAMI
      10. GOŁĄBKI W SOSIE
      11. ZRAZY RADZIWIŁŁOWSKIE W SOSIE
      12. ZEBERKA PO STAROPOLSKU Z SOSEM MUSZTARDOWO-MIODOWYM
x